Keller Williams Realty New Tampa - Ray Ingandela
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 301 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  32076 WENLOCK LOOP, Wesley Chapel, FL 33543
  Listing Courtesy Of: Dennis Realty & Investment Corp., (813) 294-7723, Martha Julian
  I ri - 9 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  1011 Orchard Arbour Ct, Tampa, FL 33613
  Listing Courtesy Of: GODA Realty Inc, Marycelys Delgado
  I ri - 17 orë
  Open House
  Tur Virtual
  1 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  34649 Petunia Place, Zephyrhills, FL 33541
  Listing Courtesy Of: REMAX Marketing Specialists, (352) 410-0710, Darrell Weddle
  I ri - 160 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1940 HAMMOCKS AVENUE #1940, LUTZ, FL 33549
  Listing Courtesy Of: KELLER WILLIAMS REALTY- PALM H, 727-772-0772, Jodi Avery
  I ri - 188 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  30360 Glenham Ct., Wesley Chapel, FL 33543
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Premier Properties (SM), 305-304-5789, Thomas Cavanagh
  I ri - 56 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  5309 VILLAGE Lane, Land O' Lakes, FL 34638
  Listing Courtesy Of: Florida Real Estate Store &PMS, (352) 683-7233, Margaret Reyes
  I ri - 853 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (23d)
  2 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  8508 BRUSHLEAF WAY, TAMPA, FL 33647
  Listing Courtesy Of: FUTURE HOME REALTY INC, 813-855-4982, Mary Wang
  I ri - 379 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (14d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  16403 LAKE BYRD DRIVE, TAMPA, FL 33618
  Listing Courtesy Of: STAR BAY REALTY CORP., 813-533-6467, Luis Amoretti
  I ri - 2 153 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (2d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  29967 SOUTHWELL LANE, WESLEY CHAPEL, FL 33543
  Listing Courtesy Of: KELLER WILLIAMS REALTY NEW TAMPA, 813-994-4422, Mike Schiano
  I ri - 327 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  34818 HIGHBURY LANE, ZEPHYRHILLS, FL 33541
  Listing Courtesy Of: KELLER WILLIAMS REALTY NEW TAMPA, 813-994-4422, Erica Shireman
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Ray Ingandela
  Numri i licencës: BK599210
  "Tampa Bay Ray"

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c4httito0k2b5hnt7ufg.png
  Keller Williams Realty New Tampa
  18302 Highwoods Preserve Parkway, Suite 110 Tampa, FL 33647
  Zyrë

  Ray Ingandela
  REALTOR® BK599210
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.